Imprimanta 3D BTT V1.2 panou de Control FourCore CortexA53 Procesor 1GB SDRAM DDR3L de Suport Monitor 4K OpenGL3.2



  • 130.04lei 194.06lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală

Nume De Brand:

NoEnName_Null

Tip De Element:

placa de baza

Suport:

en-gros, dropshipping


Descriere

Caracteristici:

OOTDTY

Spectacole: Acest produs utilizează un quadcoreCortexA53 procesor si 1GB SDRAM DDR3L, sprijinind în același timp 4K afișează și OpenGL3.2, indicând că este suficient de performante pentru a rula diverse aplicații și sarcini, și oferă highdefinition imagine și video de ieșire.

Stabilitate: a 100GigabitEthernet și 100GigabitWiFi, ceea ce înseamnă că poate oferi rapid și stablenetwork de conectare.

Mai multe interfețe și funcții: Acest produs are mai multe interfețe și funcții, inclusiv 4-way USB2.0 porturi, 40Pin GPIO, SPIscreen interfețe, ADXL345accelerometer interfețe, rezervate USB sa POT module de interfețe, mașină infraredreceiver cap, etc. Aceste interfețe și funcțiile pot permite utilizatorilor să aplice și să se extindă mai mult diverseapplications în diferite scenarii, îmbunătățind astfel flexibilitatea și caracterul practic al produsului.

Ușurința de utilizare: Acest produs are aceeași instalație gaura locație andSPI ecran port ca forRaspberryPi, care meansusers puteți instala cu ușurință onforRaspberryPi sau alte dispozitive compatibile și de a folosi existente forRaspberryPi periferice.

Compatibilitate: Acest produs are, de asemenea, plugplaynetworkcables și simpleWiFi setări, ceea ce face mai ușor pentru utilizatori să folosească și de a configura produsul.

Caietul de sarcini:

Material: Plastic+Metal

Numărul de Model:BTT V1.2

Element Tip: Placa De Baza

CPU:ALLWINNER H616, QuadcoreCortexA53 @1.5 GHz

GPU:Mali G31 MP2Support OpenGL3.2

RAM:1GB SDRAM DDR3L

Dimensiuni: Ca Imagini

Pachetul Include:

1 Set BTT V1.2 Panou De Control

Notă:

Vă rugăm să permiteți-0-1cm eroare din cauza manuală de măsurare.vă rugăm să asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Multumesc

Scrie un comentariu

       

Produse conexe