8PCS Argint Chip Clipuri Clipuri Mari de Alimente Clip Bucătărie Clipuri Pentru Pachete cu Alimente Pentru Gustare



  • 50.59lei 75.52lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

8PCS Argint Chip Clipuri Clipuri Mari de Alimente Clip Bucătărie Clipuri Pentru Pachete cu Alimente Pentru Gustare

Aceste geanta clipuri sunt realizate din oțel inoxidabil.Aceste supună unui lustruit proces.Puternic și durabil și fără miros, nu se va sparge ca de plastic.Ține de cartofi chips-uri sau cele mai multe alte tipuri de alimente proaspete.

Aceste bucatarie clipuri pentru gustare sunt foarte ușor de utilizat, puteți clip aceste pungă de chips-uri de pe raft de bucătărie cămară sau în frigider, raft pentru o utilizare ușoară, nu mai săpat în sertar pentru clipuri pentru mâncare!

Cipul sac clip edge este bont și rotund, așa că nu va zgâria sau zgârietură la mână.Aceste clipsuri garanta siguranța familiei tale.

SFATURI CALD că cipul clip este prea puternic pentru a-l deschide larg, cu un pic mai mult efort decât de obicei cleme din plastic pentru prima dată pentru a utiliza.

Mare ușoare chip clip pentru case si birouri.Potrivit pentru diverse deschide pungi de plastic și pungi alimentare, cum ar fi pâinea, pungi de bomboane, chips-uri, bomboane și nuci.De asemenea, disponibil pentru hârtie, imagini, fotografii, sau de fundal cadru clipuri.

Culoare:argint

Material:otel Inoxidabil

Dimensiune: 7.7 x 6.4 cm

Conținutul Pachetului:

8 x din oțel Inoxidabil clip

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe