Titularul Clip Scuba Diving Clip Scufundări Echipamente de Scufundare Echipament Dual BCD Furtun Suport Regulator de Scuba Diving Clip 304 din Oțel Inoxidabil+



  • 5.02lei 9.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

SPORTARC

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici:

*Nostru scufundări clipuri sunt realizate din oțel inox 304 și greu PP plastic, care este durabil și rezistent la rugina si uzura.

*Primăvară catarama poate fi rotit 360°, care poate repara cu ușurință erorile de rezervă a doua etapă, la BCD la orice unghi, și dau seama rapid de detașare.

*Nostru scufundări clipuri asigura echipamentul de scufundare stă în loc în timp ce scufundări, împiedicând-o mișcare și te ține în siguranță.

*Cursuri de scuba furtun clipuri sunt un must-have pentru orice scafandru pentru asigurarea de reglementare, se arunca cu capul ceasuri, și de joasă sau înaltă presiune furtunuri.

*Se arunca cu capul nostru clipuri poate stoca până la 2 furtunuri fiecare și vine în cinci culori pentru tine de a alege de la.

Caietul de sarcini:

*Material: oțel inox 304 + PP

*Culoare: Albastru, negru, roz, portocaliu, galben fluorescent

*Dimensiune: timp de: 11.5 CM

Conținutul Pachetului:

1*Scufundări de-a doua etapă cataramă de eliberare rapidă

Notă:

1. Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe