2024 De Desene Animate Pisica Roz Calendar De Birou Mini Drăguț În Picioare Flip Desktop Calendar Mici De Zi Cu Zi De Planificare Calendar Lunar Pentru Acasă



  • 11.17lei 15.95lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Nume De Brand:

JET

Origine:

China Continentală


Descriere

Nou și de înaltă calitate!

Descriere:

1. Caracteristic design: Mikko roz pisoi calendar în 2024 este unic și interesant.Acest special pisoi tema de proiectare se adaugă un pic de dulceață și căldură în viața ta, care este foarte în linie cu aprecierea estetică de iubitorii de pisici.

2. De înaltă calitate: Acest calendar este realizat din materiale de inalta calitate, rezistent si durabil, cu o bogată și șterge pagini.

3. Planificarea practice: calendarul nu numai de afișare a datei, dar are, de asemenea, avansate funcții de planificare, inclusiv memento-uri de diverse sărbători și evenimente importante, astfel încât pentru a face planificarea de zi cu zi mai ușoară și de a îmbunătăți eficiența.

4. CADOUL IDEAL: mikko roz pisoi mare calendar în 2024 este un cadou ideal pentru iubitorii de pisici, prieteni sau membri ai familiei.Dacă este un cadou de Anul Nou sau un cadou de ziua de nastere, este o alegere perfecta.

Material: Hârtie

Culoare: așa Cum se arată

Dimensiune: 8*6cm

Pachetul include: 1 buc

Notă:

Ca de computere diferite de afișare diferite culori, vă mulțumesc pentru înțelegere, real produs de culoare pot fi ușor diferite de imagine.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe