Catnip Jucării Pentru Animale De Companie Pisica Drăguț Jucării Foșnet De Sunet Pisoi Dintii De Slefuire Pisica De Pluș Moi Degetul Mare Pisica Accesorii Pentru Animale De Companie Pisici Produse



  • 1.56lei 3.27lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

CN:

Zhejiang

Tip:

pisici

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală

Jucarii Tip:

Mestecați Jucării

Material:

BUMBAC


Descriere

Descriere:

Nume: Pisica Menta Jucărie

Aplicabile: pisica

Dimensiune: 10.5X5.5X3.5CM

Material: bumbac PP pluș cat de menta

Pachet: sac de OPP

Caietul de sarcini:

Caracteristici:

[ Unic Jucării Pisica ] pisicuta Ta va nebun despre acest catnip set de jucării!Atunci când nu aveți timp să se joace cu pisicile, catnip jucarii poate fi folosit ca prieteni sau perne pentru a însoți pisica pentru a petrece un timp fericit.Lasa pisicile distreaza-te!

[Pentru Pisoi Surpriza] forme Unice de animale diferite de a atrage pisicile să adulmece, juca, și chase, și de a stimula papilele gustul lor.Un cadou perfect pentru mic truc-sau-treaters.

[ Paza Pisicuta Ta ] Curăță dinți de pisică și în mod eficient promovează sănătatea orală, în timp ce împiedicându-le de la joc cu mobilier.Haha!Ce distractiv este!

[ Pisici Prieteni ] catnip jucarii are modele de drăguț,pe plan intern, cusute de calitate alimentară catnip, anti-rupere, sigur și durabil.

[ Dimensiune perfectă Pentru Pisici ] se Stabilească o relație strânsă între pisici și tu, fericit pisici trăiesc fericiți, iubitorii de pisici vor fi mai fericiți.Sfaturi: Catnip jucării, fiecare pisica are diferite sensibilități la ea, de obicei Pisicile place să se joace cu aceste jucarii secret de către ei înșiși.

Pachetul Inclus:

1x Pluș Jucărie Pisica

Scrie un comentariu

       

Produse conexe