LED-Gooseneck Hambar Lumină în aer liber Lampa de Perete Veranda Fermă de Prindere Creativ Gradina, corpuri de iluminat Pentru Interior Exterior



  • 128.14lei 185.73lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Certificare:

NICI unul

Origine:

China Continentală

Este De Becuri Incluse:

No


Descriere

1.[Industrială Lumina de Perete Unități pentru Vile, Garaje, și Hambare]-Cu o moderna finisaj bronz, plus clasic gooseneck brațele și curbate acoperisuri, acest perete exterior lumina exterior creează o comanda pentru orice casa exterior spațiu aspect Plăcut și simplist elemente.

2.[Necesită E27 / mediu de bază bulb]-Acest pridvor lumina este compatibil cu becuri E27 [vă Rugăm să rețineți]-becurile nu sunt incluse.

3.Potrivit pentru activități în aer Umed Locație: Durabil de fier și rezistent la apă strat de material aplicat, care rezultă în anti-coroziune, anti-rugina.Acest hambar lumina este construit pentru a rezista la toate tipurile de condiții meteorologice nefavorabile.Acesta poate fi folosit de ani de zile în aplicații în aer liber, cu expunere la lumina directă a soarelui, de ploaie și zăpadă.

4.Perfect pentru iluminat interior si exterior, usa de la intrare, camera de zi, sufragerie, dormitor, baie, hol, restaurant, etc. În principal, până la propria nevoie.

Culoare:argintiu bronz / B de Aur bronz

Material:fier

Conținutul Pachetului:

1 * Perete De Iluminat

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe