Personalizat CustomUSB Aplicație de control cu LED-uri Programabile Numele Insigna mini led insigna cu magnet și pin-ul de defilare de afișare mesaj semn Rec



  • 7.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

greutate:

20g

Ore de lucru:

1224 ore

Garanție:

1 An

Cerere:

LED insigna de Publicitate

Nume De Brand:

MANLANG, Jinhe

Utilizarea:

bine ati venit display self-service de afaceri Restaurant Hotel Consumabile

Locul De Origine:

GuangDong China

Dimensiunea Modulului:

94306mm

Alimentare:

37v

Pixel pitch:

19mm

Furnizor Tip:

Producătorul Original

Caietul de sarcini:

4811pixel

Certificat:

CE ROHS FCC, CCC ISO9001

Numele Produsului:

A DUS numele insigna

Dimensiune panou:

94306mm

Numărul De Model:

P19

Mass-Media Disponibile:

datasheet

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere produs LED numele insigna

A DUS numele insigne, sunt utilizate pe scară largă în târguri de produs, mall-uri, digital city, îmbrăcăminte expozitii, baruri, ktv, bijuterii c ounters, personalul de vânzări și alte categorii de personal cu, dar, de asemenea, pentru departamentele guvernamentale la fereastră personalul de afișare a imaginii, acest hotel bine ati venit, firma, Expoziții, cluburi de noapte, cinematografe, hoteluri și alte locuri publice.

Descrierea produsului numele Produsului LED numele insigna de Culoare Roșu, Albastru, Verde, Alb, Galben Teren 1.93 mm Pixel 11*44 Dimensiune 93*30*6mm Dimensiune Ecran 85*23mm Limbaj Toate limbile naționale stocare de conținut 550 de caractere Chinezești sau 750 de caractere în limba engleză sau informații echivalente (puteți desena LOGO-ul în interiorul insigna) Întrerupătoare și butoane 1.Apăsați scurt butonul luminozitate pentru a regla luminozitatea, apăsați lung poate comuta mașină. 2.Apăsați butonul de informații pentru a comuta informații Viteza Clasa a 8-a : 1 mai lent, 8 mai rapid Aplicații pentru magazin,banca, scoala,spital,supermarket, aeroport,stații de cale ferată, stații de autobuz.Video Modul de a Muta în sus și în jos, fix, intermitent, zăpadă, marquee, imagine, animație, laser timp de Încărcare 2 ore.Tensiune:AC110-220V.capacitate baterie 180mah, 3.7 V. Pornire pentru a arăta puterea rămasă.Ore de lucru de 24 de ore (atunci când luminozitatea este de 25%);Cel puțin 12 ore (atunci când luminozitatea este la 100%) Accesorii Standard Condus insigna, incarcator, cablu de date, alb ambalaj cutie, încărcător opțional.Imagini detaliate Compania Noastra Certificari de Ambalare si Livrare Serviciul Nostru FAQ

T1. Sunteți societate comercială sau producătorul?

A: Suntem un profesionist ecran cu led-uri producător.

Q2. Ce conditii de plata?

O: T/T sau Western Union 30% depozit și 70% inainte de livrare.Am să-ți arăt fotografii de produse si pachete înainte de plata soldului.

T3. Vrei să oferi mostre ?este gratuit sau extra?

A: putem furniza proba dacă ne-am pregătit piese în stoc, dar clienții trebuie să plătească eșantion costa si curierul costa.

T4. Cât despre timpul de livrare?

R: în General, proba are nevoie de 3-5 zile, producția de masă are nevoie de timp de 1-2 săptămâni pentru cantitatea de comandă mai mult.

Q5. Cum a face tu a livra mărfurile și cât timp ia să sosească?

A: Noi, de obicei, nava prin DHL, UPS, FedEx sau TNT.De obicei, durează 3-5 zile pentru a ajunge.Companii aeriene și de transport maritim, de asemenea, opțional.

Q6. Iti oferim garanție pentru produse?

A: Da, oferim 2-5 ani garanție la produsele noastre.

Q7: Cum faci nostru de afaceri pe termen lung și de o relație bună?

O:1. Ne ținem de bună calitate și preț competitiv pentru a asigura clienții noștri beneficiază ;

2. Noi respectam fiecare client ca pe un prieten și am sincer de a face afaceri și de a face prieteni cu ei, indiferent de unde vin de la.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe