Pește Scaun Colector Filtru Acvariu De Pește Fecale Aspirator Multi-Funcțional Deșeurilor Rezervor Colector De Aspirație Reutilizabil Filtru De Rezervor De Pește



  • 38.76lei 188.34lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Plastic

Origine:

China Continentală

CN:

Guangdong

Tip:

pește

Nume De Brand:

willstar


Descriere

Caracteristică:

[Multifunctional Pește Scaun Filtru Colector ] Pește Scaun Filtru Colector este un 3-în-1 pompa care actioneaza ca un filtru, aerator și scat colector, reducând nevoia de schimbări regulate de apa si pietris curățarea și păstrarea acvariu curat.

[Principiul de Funcționare] sistemul funcționează pe pneumatice principiu, tratarea apei în rezervor și depozitarea peștelui fecale și impurități într-un compartiment intermediar înainte de a reveni la apă curată pentru acvariu.

[Ușor de Utilizat] deșeurile De pește filtrul este simplu de utilizat, pur și simplu puneți-l în acvariu, se conecta la pompa de aer și puneți-l în partea de jos a acvariului.Când intervalul este plin de pește fecale, pur și simplu scoateți și curățați-l înainte de a pune-l înapoi în acvariu.

[Materiale de înaltă Calitate] Nostru deșeuri de pește inhalator colector este confectionat din plastic de înaltă calitate, este robust și durabil și dimensiunea compactă permite să fie folosit în cele mai multe acvarii.

[Pești Fecale Curat Accesorii] sistemul trebuie să fie plasate în apă gamă pentru a ajuta elimina murdăria din interiorul rezervorului, menținerea calității apei și îmbunătățirea mediului ecologic în acvariu sau rezervor de pește.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Pește Scaun Filtru Colector

Material: Plastic

Dimensiune: aprox. 16 x 9 x 9cm

Pachetul specii:

1 x Pește Scaun Filtru Colector

Client
2023-12-16
ALLES OK.
Client
2023-11-27
Buni la ceea ce fac substrat acvariu întotdeauna clar de fecale și resturi
Client
2024-01-13
Rupt partea interioară a sosit. Nu se poate repara pac conține bile

Scrie un comentariu

       

Produse conexe