Iarba Mat pentru Iepuras Iepure pentru animale de Companie Flutura pentru Fân Saltea de Paie Naturale lenjerie de Pat Cușcă Saltea de Dimensiuni Mici Animale de Companie Casa



  • 2.32lei 37.86lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

Lenjerie de pat

CN:

Zhejiang

Origine:

China Continentală


Descriere

Caracteristici: Utilitate țesute Manual Mat: iarba mat utilizare naturale paie uscate, folosiți pentru pus in cusca, da animale de companie mici, cald si confortabil pe pat, iarba mat potrivit pentru animale mici, cum ar fi iepuri, hamsteri, păsări, veverițe, .

Animale de companie Jucărie de Mestecat: Nostru mat, de asemenea, fi folosit ca animal de companie dentitie & mestecat jucării, iarbă naturală lucrate manual mat, fără de orice substanțe chimice toxice, transporta cu mirosul de iarbă Proaspătă, prietenos pentru animale de companie, vă puteți simți asigur lenjerie de pat animalul tau de companie cușcă și le permite muscatura liber.

Perfect Dimensiune:manual mat este potrivit pentru animalele mici cușcă, în măsura dimensiunea de 28 x 20 cm/11 x 8" de fiecare bucată.

Pat cald pentru Animale de companie: Simplu loc de iarba mat în partea de jos a coliviei pentru a proteja animalele de companie de metri de onu-friendly cușcă de fier mai ales în timpul iernii și în zilele reci, pentru a le oferi pat cald și natura mestecat mat, da animale de companie loc de divertisment le aparțin.

Calificarea Material: manual mat este realizat din gazon natural paie, non-toxic, moale și suficient de sigur și masticabile, rezistent la uzura si lasa animalele de companie să rămână în interiorul cusca confortabil.

Caietul de sarcini: Material: pentru Fân

Dimensiune produs: aprox. 28 x 20 cm/11 x 8

Greutate neta: cca. 280g

Cantitate: 1 Buc/Set

Pachetul Include: 1 Set De Companie Iarba Mat

notă: vă Rugăm să permiteți-1-2cm erorilor datorate manuală de măsurare.

Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe