Cat Guler, pentru Apple Aer Tag Pisica Guler cu Cataramă de Siguranță și Bell, Reflectorizant Cat Guler în 3/8Inch Lățime Negru



  • 18.31lei 38.14lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip:

Gulere

Material:

Plastic

Este Dispozitiv Inteligent:

no

Origine:

China Continentală


Descriere

Anti-a pierdut Tracker Guler: Pune o airtag în guler cu suport pentru a construi un ușor Tracker GPS.Puteți urmări animalele de companie prin intermediul Găsi aplicația pe iPhone (Airtag nu este inclus în cutie)

Aer Deținător de Tag-ul: apple aer tag-ul titularului este rezistent la apă și se agită-dovada, material silicon poate preveni tracker-ul de a fi zgâriat.Slide-on instalat design face animalele de companie departe de titular, special concepute pentru gulere mici.

Reglabil Dimensiunea Guler: guler lungimea este reglabilă, costum pentru animale de companie gât din 8.66 inch la 13.78 inch. 3/8inch în lățime, de mare pentru cele mai mici animale ca pisici, câini, pui de catelus chihuahua.

Separatiste Cat Guler: guler vine cu o cataramă de siguranță și design clopot.Clopotul este detașabil, și cu cataramă de siguranță, este ușor pentru a elibera atunci când trage cu forță, mult mai sigur pentru animalele de companie.

Reflectorizante Zgarda Nylon: Nylon Reflectorizante laba model este mult mai drăguț decât de obicei benzi reflectorizante.Se face animalele de companie poate fi văzut în medii întunecate în mod clar pentru a reduce accidentele se întâmplă.

culoare:Negru

Material:Nylon+Silicon

dimensiuni:32cm

Conținutul Pachetului:

1 x Guler Pisica

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe