3D Notepad Calendar de Birou 2024 Calendar de Birou Cu Lumini, 2024 Calendar Copac Sakura 3D Notepad Artopad Gravură



  • 293.67lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Origine:

China Continentală


Descriere

[2024 Luminat Calendar de Birou]Atingeți comutatorul pentru a porni lumina LED-uri.Acest romantic luminat copac floare de cires emite lumină strălucitoare de la baza, care este cald și fermecător, praf și umiditate-dovada.Necesită 2 baterii AAA (nu sunt incluse)

[Înregistrare Memento]3D notepad-a scris neted și fără scurgeri de cerneală, hârtia este suficient de gros și pot fi folosite ca semne de carte, calendar 3D agende de diverse forme și unic de note de hârtie, perfect pentru plasarea pe termen lung ca un memento pe birou sau birou Înfrumusețarea poate atrage atenția cuiva, de înregistrare și aminti lucruri importante.

[CADOU UNIC] Acest 2024 calendar, notepad poate fi dat la prieteni, familie sau copii pe zile de naștere, Ziua Îndrăgostiților, de Crăciun, aniversări, etc.Este un magic și practice DIY handmade cadou pentru orice vacanță.

[3D rafinat Copac Floare de Cires Calendar]---Superb artizanale, această uimitoare 2024 calendar vitrine realiste copaci cherry blossom în 3D fermecătoare detalii.Spori orice spațiu cu o cârpă moale, reglabil LED-uri strălucire care adaugă o notă de căldură cu mediul înconjurător.

[AMBARCAȚIUNILE de CALITATE]---Atent proiectate și durabil, 3D, artă calendar îmbină perfect cu frumusețea artistică cu utilizarea funcțională.Integrate 3D notepad combină practic cu eleganta, oferind un mod unic să noteze note și memento-uri.

Material: PVC

culoare: așa Cum se Arată

Conținutul Pachetului:

1 x calendar de birou cu lumini

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: reflexia Luminii și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe