Cordon Cosmetice Bijuterii Sac De Depozitare Drăguț Urs De Catifea Mici Cheltuieli Diverse Ceai Bomboane De Nucă De Stocare Convenabil Sac De Cosmetice



  • 2.13lei 3.08lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Caietul de sarcini:

15*14cm

Nume De Brand:

AQTOCNA


Descriere

Descriere:

1.A făcut din prima catifea si panza cu buna etanșare realizate din super-moale de catifea pentru o curatare usoara.Puteți asigura că elementele interne de siguranță și ordine.

2.Machiaj sac este acoperit cu flori minunate.Simt de ansamblu noastre sac de machiaj este elegant si simplu, perfect pentru tine de a purta cu o varietate de stiluri, proiectat pentru stil preppy.

3.Dimensiuni: L * H 5.9 cm /15 cm * 6,2 cm /16 cm.Portabil și de mare capacitate.Ușor depozitarea de obiecte mici, machiaj perie, astfel încât dvs. de zi cu zi machiaj, sprancene, dermatograf, crema de fata, ruj, parfum și alte consumabile de frumusete organizate și protejate în mod corespunzător.

4.Preppy, energic, atractiv și plăcut; Când vezi fețele zâmbitoare, te pot simți, de asemenea, un pic mai încrezător și optimist în vremuri dificile.

5.Cu această geantă de călătorie machiaj, puteți cu ușurință pack orice obiect mic, bijuterii, machiaj, pixuri, articole de toaletă, etc. Perfect pentru calatorii, vacante, baie organizații, matrimoniale, afaceri, școală, petreceri.

Caietul de sarcini:

100% de brand nou și de înaltă calitate super

Nume produs: sac de Depozitare

Material: Catifea

Dimensiune: 5.9 cm /15 cm * 6,2 cm /16 cm

Pachetul Inclus:1 x sac de Depozitare

Note:

1. Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

2. Vă rugăm să permiteți-0.1-2 cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe