5/10/20 Adeziv Ușii Grele de Pc-uri de Pe Perete Bucătărie Autocolant Stick Anti-derapare Baie Cârlige Traceless Transparent



  • 24.80lei 55.03lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Material:

PVC

Origine:

China Continentală


Descriere

Cârlige de perete Pe Traceless Ușa Cârlig Autocolant Datoria Bucătărie Anti-derapare Stick-Cârlig de Perete Baie Buc Grele 5/10/20 Adeziv Transparent

【Practice cârlige】nu Va deteriora perete, utilizate pe scară largă în bucătărie, baie, decor în aer liber, inclusiv cârlige de tavan, cârlige strat, cheie cârlige, plante cârlige, prosop de baie cârlige, imagine cârlige, etc. De asemenea, ideal pentru lumini de Crăciun și de Crăciun coroane de flori.

【PUTERNIC ȘI DURABIL】Importate adeziv are super vâscozitate.Capacitatea portantă a lipit de pereți netezi, este de până la 5 kg (nu pentru var, pereți).Poate fi rotit la 180 de grade.Cel mai puternic zid, mai mult greutatea cârligului poate transporta.Ușor de instalat, fără cuie, fără găuri, fără șuruburi sau lipici.Perfect funcțional.Robust și sigur de a organiza accesoriile.

【Nici o urmă de demontare】Nici o urmă după îndepărtarea!Nu va provoca daune la perete.de Protecție a mediului.

【ÎNALTĂ CALITATE, ASPECTUL de MODA】Folosind PVC plastic transparent si carlige de metal, rezistent la apă și rezistent la ulei, unic transparent design ce-l face aproape invizibil, perfect pentru frumos decor acasă.

【Aplicarea pe scară largă】Cârlig de Perete Adeziv va lucra pe o varietate de suprafete netede precum faianta, lemn, sticlă, metal, ceramică și material plastic (vă rugăm să rețineți că acesta nu este potrivit pentru tapet, vopsit pereți și suprafețe dure).Mare pentru agățat de Halloween și ziua Recunoștinței frunze de arțar decoratiuni, Craciun șir de lumini si decoratiuni, de mare pentru băi, bucătărie birouri.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe