Scrisoare Plic Set De Scriere Scrisoare De Hârtie De Etanșare Autocolante Petrecere De Nunta Felicitari Acoperi Școală Papetărie De Birou



  • 18.79lei 26.83lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Numărul De Model:

OFF5868191651

Material:

Hârtie Obișnuită

Tip:

Portofel Plic

Origine:

China Continentală


Descriere

Descriere Produs:

1. Nume produs: Scrisoare Plic Set

2. Dimensiune produs:

Există 3pcs plicuri, 6 buc de hârtie de scris, și 3pcs de etanșare autocolante într-un set.

Plic: 160x110mm/6.3x4.3 cm

Scrisoare: 144x210mm/5.67x8.27 inci

Etanșare autocolant: diametrul de 25-30mm/0.98-1.18 inch

3. Produs stil: Scrisoare Plic Set

4. Material: hârtie

Caracteristici produs:

1. Această scrisoare plic set este conceput cu flori și animale drăguț, ca temă, oferind oamenilor un cald și sentiment romantic.

2. Setul conține 6 bucăți de hârtie pentru scrisori și 3 plicuri, care sunt mediu în dimensiune și potrivite pentru a scrie scrisori de dragoste, mesaje sau pagini de jurnal, etc., și sunt foarte practice.

3. Acolo sunt 3 garnituri de etansare autocolante în acest set de plicuri, care este convenabil și rapid.Nu suplimentare de lipici sau bandă este necesar pentru a asigura siguranța și confidențialitatea scrisoare.

4. Designul acestei serii a face acest papetărie și plic set nu numai un instrument de scris, dar, de asemenea, un decor care se poate adăuga culoare la desktop și interesul vieții.Potrivite pentru cadou sau pentru uz personal.

Atenție:

1.După cum știm cu toții, computere diferite de afișare diferite culori, iar culoarea reală pot fi ușor diferite de la următoarea imagine.

2.Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o eroare de câțiva centimetri

Livrarea include:

1 set de Scrisoare Plic Set

Stimate cumpărător,bine ati venit la magazinul nostru.dacă vrei să cumperi mai mult decât ne-am enumerate, vă rugăm să ne contactați.Dacă mai ai nevoie de acest produs ,ne puteti contacta.noi vă va oferi cel mai bun pret noastre.Lasă mesajul tău!

Scrie un comentariu

       

Produse conexe