Litiera Pisicii Scoop Litiera Pisicii Lopata Auto-Curățare Pisica Litiera Lopata Pisoi Toaletă Curată Instrumente Pisica Consumabile



  • 16.61lei 23.71lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tip De Element:

Litiera Pisicii

Origine:

China Continentală


Descriere

Acest robust de metal cutie scoop este utilizat pe scară largă pentru capacitatea sa de a filtra deșeurile cu un simplu shake, prevenirea rapid gunoi de scurgere.Un cadou perfect pentru pooper scooper prietenii lui, se va face curățenie litiera o briza.

Caietul de sarcini:

Nume produs: Pisici lopata

Material: lemn, otel inoxidabil

Greutate: 154g

Dimensiune produs: (aprox.)31*13.2*5.5 cm/12.2*5.2*2.17 cm

Pachet De Listă:

Litiera pisicii linguriță*1

Vezi mai multe detalii despre produs

1.Material durabil: Acest gunoi pisica lingura este confectionata din metal robust, care asigură durabilitate și rezistență uimitoare.Nu este ușor de rugină și se poate ocupa orice tip de gunoi.

2.Va scutesc de Efort: Cu dimensiunea sa mare și inovatoare gunoi de scurgere design, acest gunoi pisica scoop face curățenie după animalele de companie o briza.Mai puțin lopata înseamnă mai puțin efort și reducerea numărului de pui de deșeuri, fiind instrumentul perfect pentru orice proprietar de pisica.

3.Mâner confortabil: pisica Noastra gunoi scoop dispune de un sistem de filtrare unic care separă deșeurile cu un simplu shake.Cu mâner ergonomic oferă o prindere confortabilă, de a face curățenie o briza.Spune la revedere de la mizerie bună și ușor de gestionare a deșeurilor.

4.Utilizate pe scară largă: Usor de a aduna grămezi de gunoi pisica cu nostru versatil litiera pisicii scoop, potrivit pentru toate tipurile de deșeuri.Iubit de către proprietarii de pisici la fel, ajută la menținerea prietenul tău cu blană litiera curată, cu un minim de efort.

5.Cadoul Perfect: a Realiza un bine întreținut și curat litiera pentru prietenul tău feline cu acest ușor de utilizat litiera pisicii scoop.Un cadou perfect pentru proprietarii de pisici care doresc să păstreze casele lor curate și prietenii lor cu blană fericit.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe