MANVIV Downlight LED-uri 10W/15W Lumina Plafon RGB Reglabile corp de Iluminat Încastrat Led Lampă Spot RGB Rece alb Cald Lampă



  • 2.32lei 66.20lei

Opțiunile Disponibile


Caietul de sarcini

Tensiune:

220V

Certificare:

ROHS

Tip Comutator:

Control De La Distanță

Cerere:

Foaier

Nume De Brand:

MANVIV DE ILUMINAT

Origine:

China Continentală

Este Estompat:

No


Descriere

MANVIV Downlight LED-uri 10W/15W Lumina Plafon RGB Reglabile corp de Iluminat Încastrat Led Lampă Spot RGB Rece alb Cald Lampă

Caracteristici:

RGB culoare schimbare LED încastrat plafon lampă cu telecomandă(inclus). 16 de lumină diferite culori pentru alegerea ta.

Ea are 16 culori luminoase, și anume: alb, rosu, verde, albastru, magenta, iarba verde, albastru, portocaliu, verde, violet, galben, cyan, violet deschis, galben, albastru, roz.

Schimbarea culorii poate fi comutat prin infraroșu control de la distanță (distanța efectivă este de 1-5 metri).4 Modul: Flash/Buna/Strobe/Fade.

Nici un zgomot, nu flicker, instant-on, unghiul larg de iluminare, lumina moale de culoare.Oferi un mediu stabil și confortabil mediu de lumină, pentru a preveni oboseala ochilor și de a proteja vederea.

Instalare usoara, nu este nevoie de întreținere, driver extern.Vă rugăm să consultați imaginea de diagrama de instalare.

Aceste încastrate lumini plafon sunt potrivite pentru iluminat decorativ, iluminat ambiental, iluminat peisaj, acasă de iluminat, spoturi, spoturi, spoturi, bai, camere de zi, dormitoare, sufragerii, holuri, hoteluri, KTV, showroom, etc.

Caietul de sarcini:

Tip: RGB CONDUS în Jos Lumina

Tip lampa: Bec cu LED

Material: Aluminiu

Putere: 10W 15W

Intrare: AC220V

Ușoare Modificări De Culoare: Alb, Roșu, Verde, Albastru, Magenta, Iarba Verde, Albastru, Portocaliu, Verde, Violet, Galben, Cyan, Violet Deschis, Galben, Albastru, Roz

Fascicul de unghiul:90°

Certificare: RoHS

Control de la distanță Baterie: CR2025

Pachetul include:

1*corp de Iluminat

1*Control De La Distanță

Tag-uri

led downlight

Client
2023-11-07
PRIMA
Client
2023-12-13
Poștașul a spus că l-a dat o altă adresă pentru că el nu a putut găsi adresa, adresa specificată spune că nu au primit la livrare, vânzătorul nu dă o restituire, fără un document de la cargo, am fost o victimă, ei nu returna banii mei!!!
Client
2023-09-21
A sosit repede și bine ambalate pare să aibă o trincô pe interior, ca nu am testat încă nu există nici o modalitate de a ști dacă acesta este de lucru și dacă este cazul în această tricotat va interveni.

Scrie un comentariu

       

Produse conexe